Последние новости раздела

Як підвищити самооцінку в колективі?

09.02.2017 08:42
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Як підвищити самооцінку в колективі?

Як досягти успіху і позбутись комплексу неповноцінності - читайте у "Країні Здоров'я". 

На думку австрійського психолога Альфреда Адлера, комплекс неповноцінності нерідко йде корінням в раннє дитинство. Він може розвиватися у дітей через фізичні вади (занадто маленький зріст, дефекти зовнішності і т. д.), або надмірної опіки батьків, що не дозволяє дитині самостійно справлятися з проблемами, або постійної критики з боку близьких, відсутність їхньої уваги і любові.

Менше бійтеся і переживайте. Це заважає прийняттю правильного рішення. До того ж страх і переживання негативно впливають на здоров'я. І щоб вони пішли, намагайтеся більше посміхатися і сміятися. Повірте, що набагато легше і прекрасніше жити, йдучи по життю з посмішкою і оптимізмом. Надмірно загострюючи увагу на своїх комплексах, люди самі провокують їх розвиток. 

Почніть в себе вірити. Проявляйте впевненість у всьому, що ви робите. Постарайтеся сподобатися в першу чергу собі, адже всім не сподобаєшся. Не бійтеся проявляти свою впевненість. Ви повинні не тільки бути впевненими в собі і в своїх словах, але й говорити істину і жити згідно з цією істиною. Це зробить вас дійсно щасливою людиною. Вас почнуть поважати оточуючі, вас будуть любити. Адже любов є вищою точкою будь-яких відносин. Ваше життя стане цікавою і яскравою.

 

Источник:  zdorovia.com.ua



Теги: Донбасс, психология,
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх