Фініки корисні для сильної і слабкої статі

05.05.2017 13:45
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Фініки корисні для сильної і слабкої статі

За своїми лікувальними, дієтичними і поживними властивостями фініки не поступаються злакам. Детальніше у "Країні Здоров'я"

Ці плоди надзвичайно корисні для чоловіків, адже покращують потенцію. Корисно їсти їх і жінкам: «цікаве становище» майбутньої мами іноді супроводжується перепадами настрою або навіть депресією. Для вагітних жінок фініки –незамінний продукт, адже вони нормалізують емоційний стан і зміцнюють м’язи матки, що дуже важливо для виношування плоду. Під час грудного вигодовування дитини також радять їсти фініки: так молоко насичується корисними речовинами, які необхідні для розвитку малюка.

Деякі рецепти здоров’я: 
• Якщо приймати на ніч молоко, кип’ячене з п’ятьма фініками, то проблем з ранковим очищенням кишечника не буде.
• 5 фініків без кісточок потрібно замочити на ніч у склянці води. Вранці наступного дня змеліть фініки разом з цією ж водою в блендері і випийте. Цей чудодійний напій додасть енергії і життєвих сил.
• 2 ч.л. меду, змішані з двома подрібненими фініками, хороший засіб при болях в грудній клітці і прискореному серцебитті.
• Кісточки плодів не слід викидати відразу. Склянку кісточок залити чистою водою і залишити в 3-х літровій банці на ніч. Вода, настояна на цих кісточках, теж збільшує сили.
Користь фініків велика, але є і деякі протипоказання. Людям, у кого камені в нирках, або у кого часто болить голова, споживання цих плодів слід обмежити. А тим, хто має проблеми з травною системою, ці плоди будуть корисні тільки у вигляді компотів і киселів.



Теги: Донбасс, здоровье, польза, финики
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх