Кориця у каві - чудо-ліки для кожного

05.05.2017 07:48
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Кориця у каві - чудо-ліки для кожного

Кориця має чудодійні властивості. Детальніше у "Країні Здоров'я"

Покращує травлення. Кориця містить низку сполук, зокрема залізо, клітковину та кальцій, які сприяють хорошій роботі травної системи. Жовчні солі приєднуються до цих речовин і таким чином виходять із організму. А якщо їх належним чином не виводити з травного тракту, то вони можуть завдати шкоди товстій кишці. Окрім того, цинамон ефективний у боротьбі з діареєю, оскільки регулює спазми кишки. А ще цю спецію можна використовувати для лікування розладу кишечника. 

А ще кориця допомагає від нудоти. Її можуть використовувати навіть вагітні жінки – від токсикозу в першому триместрі.
Допомагає подолати грип та респіраторні захворювання. Якщо до чаю додати чайну ложечку кориці та шматочок імбиру, то такий засіб допоможе знизити високу температуру й позбутися кашлю. А приємний аромат може підняти настрій, який буває погіршується, коли ми хворіємо. Протизапальні та антибактеріальні властивості кориці допоможуть у боротьбі з застудою.

Захищає серце. Протизапальні властивості кориці також допомагають для профілактики серцевих захворювань. А ще спеція захищає цей життєво важливий орган та артерії, оскільки регулює рівень поганого холестерину в крові. А ще кориця допомагає при запаленні внутрішніх тканин, що у свою чергу знижує ризик інфаркту.


    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх