Як позбутися акне і прищів за допомогою банана

07.08.2017 12:15
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Як позбутися акне і прищів за допомогою банана

Вас врятує бананова шкірка! Детальніше читайте у "Країні Здоров'я".

Цікавий б'юті дослід провела блогерша з США Хабіба. Дівчина заявила, що банани допомагають ефективно боротися з акне. Прищі, запалення можуть пройти без особливих зусиль, якщо використовувати даний фрукт.

Хабіба використовувала стару бананову шкірку для боротьби з прищами, висипом вугрів. Вона розповіла про ефективний спосіб в одній із соціальних мереж. Американка рекомендує застосовувати бананову шкірку, на якій почали з'являтися темні плями. Потрібно порізати шкірку на дрібні частини, після цього, необхідно нанести її на місця, де є прищі. Жінка каже, що слід тримати шкірку на обличчі протягом двох годин. За цей час шкірка сильно потемніє. Маску рекомендується після закінчення двох годин знову втерти в шкіру і тільки потім видалити. Вмиватися, на думку Хабіби, не потрібно до ранку. Тоді ефект буває набагато більш помітним, а шкіра сильно очищається.

Щоб позбутися від прищів, необхідно використовувати таку маску щодня. Це недорогий і ефективний спосіб, який, до слова, вже встигло перевірити чимало користувачів мережі. Шкіра стала здоровою, чистою і красивою, запевняють вони, а головне - це ефективний і дешевий спосіб вилікувати проблемні ділянки.


    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх