Як позбутись набряків?

28.08.2017 08:15
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Як позбутись набряків?

Літо - це досить складна пора для людей, які часто страждають набряками. Як їх вивести і запобігти виникненню? Детальніше читайте у "Країні здоров'я".

Найчастіше набрякають ноги, адже людина перебуває більшу частину робочого дня у сидячому або стоячому положенні, мало рухається і вода не виводиться з організму достатньо швидко. З цим допоможе справитись насіння льону.

Для цього заливають 1 ст. л. насіння 0,75 л води, доводять до кипіння й кип’ятять ще 40 хв на водяній бані. Настоюють 3 години. Приймають по 0,5 склянки 5 разів на день у теплому вигляді. Курс лікування - 3 тижні.

Вивести з організму рідину цілком здатний такий цілющий настій: змішати взяті в рівних частках порошки листя подорожника, кропиви дводомної та мучниці, трави звіробою й плодів шипшини та глоду. Дві столові ложки суміші залити 0,5 л холодної води, настояти ніч. Уранці довести до кипіння, прокип’ятити ще 40 хв на водяній бані. Приймати по 1/3 склянки 3 рази на день.

Дуже хороший лікувальний ефект має рецепт з використанням такої рослини, як петрушка. Треба взяти 0,5 кг коренів, залити 1 л молока. Витримати в духовці до випарювання половини початкового об’єму молока. Давати хворому по чверті склянки через кожну годину.




Теги: Донбасс, здоровье, лицо, советы, отек
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх