Скільки їсти кавунів, щоб схуднути?

31.08.2017 13:57
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Скільки їсти кавунів, щоб схуднути?

У сезон кавунів - чому б не почати худнути? Детальніше читайте у "Країні Здоров'я".

Основна вимога кавунової дієти у найбільш жорсткому її варіанті - обмеження на кількість з'їдених кавунів на добу: 1 кілограм кавуна на 10 кг маси тіла і повна заборона на вживання інших продуктів. Будь-які обмеження щодо часу прийому їжі відсутні - їсти кавун можна в будь-який час, а от пити можна зелений чай або звичайну воду.

Якщо ви відчуваєте, що на одному кавуні довго не протягнете, спробуйте другий варіант дієти. Це меню дещо менш жорстке за рахунок додавання до кожного прийому їжі до двох шматків житнього хліба. У цьому випадку тривалість кавунової дієти може бути збільшена до 8-10 днів. Як і в першому випадку, інші продукти заборонені (можна тільки кавун і житній хліб).

Однак, лікарі застерігають: більше 10 днів дотримуватися кавунової дієти навіть в другому варіанті меню не слід - але після закінчення дієти для закріплення ефекту схуднення рекомендується нежирне білково-вуглеводне харчування: овочі та фрукти в будь-якому вигляді, всі види круп, злакові, риба, курка, сир, сир, яйця і т.д. на сніданок і обід. 



Теги: Донбасс, здоровье, похудение,
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх