Кому корисно їсти мармелад?

07.09.2017 07:54
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Кому корисно їсти мармелад?

Ці східні ласощі з дитинства відомі кожному. Але чи вони корисні для вживання? Читайте детальніше у "Країні здоров'я".

Мармелад корисний тим що у його склад входять речовини рослинного походження, які допомагають загусненню: пектин, агар-агар, желатин. Ці речовини є низькокалорійними і володіють розчинними харчовими волокнами які допомагають травленню і є корисними навіть для тих х то на дієті.

Пектин - це природний очисник організму від токсинів і шлаків, анаболіків, продуктів метаболізму, холестерину, жовчних кислот та інших біологічно шкідливих речовин, що накопичуються в організмі. Особлива цінність пектину - це здатність виводити з організму людини важкі метали і довгоживучі ізотопи стронцію, цезію, ітрію.

Мармелад, зокрема, є потужним антидепресантом. Тому обираючи між шоколадкою яка здатна підняти вам настрій але є значно більш калорійною і між мармеладками - зробіть вибір на користь останнього.

Аби він не приносив вам шкоду, обирайте мармелад правильно: яскраві кольори солодощів мають відлякувати вас, оскільки це означає що виробник використав надто багато барвників. Краще купувати мармелад тьмяних кольорів які ближчі до натуральних. За структурою мармелад повинен бути однорідним, з кислуватим присмаком. Прозорий мармелад є штучним, тому остерігайтесь.



Теги: Донбасс, здоровье, польза, мармелад
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх