Що допоможе очистити організм від антибіотиків?

01.06.2017 09:05
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Що допоможе очистити організм від антибіотиків?

Антибіотики, при їх позитивному впливі на організм людини під час захворювання, завдають шкоди, залишаючись в організмі після лікування. Безумовно, потрібно виводити антибіотики з організму. Детальніше у "Країні Здоров'я"


• Для того, щоб очистити організм від антибіотиків, потрібно в першу чергу очистити кишківника. Для цього слід вранці приймати 2 таблетки активованого вугілля. Для очищення кишківника дуже добре вранці натщесерце пити 1 склянку кип'яченої води. Протягом дня слід випивати не менше 2 літрів очищеної води, що сприяє виведенню шлаків з організму.

• При тривалому прийомі антибіотиків вони затримуються у всіх тканинах організму у вигляді солей. Щоб перевести солі в шлаки рекомендується: на 1 склянку води розвести 1 чайну ложку меду і 1 чайну ложку яблучного оцту, пити вранці. Увечері випивати 1 стакан кефіру для виведення шлаків.

• Якщо антибіотики приймаються часто і тривалий період, нерідко порушується нормальне середовище кишківника, яку обов'язково треба відновлювати. Мікрофлору кишківника відновлюють прийомом кисломолочних продуктів.

• Якщо антибіотики не виводяться з організму, вони перетворюються в токсини, які отруюють організм. Беручи антиоксиданти можна очистити організм від цих токсинів. Антиоксиданти у великій кількості містяться в журавлині, чорниці, квасолі, волоському горісі, мигдалі, фундуку, петрушці та какао. Отже, щоб очистити організм від антибіотиків, потрібно вживати ці корисні продукти. Також антиоксидантами є харчові добавки у вигляді аскорбінової кислоти, пектину та лимонної кислоти.



Теги: Донбасс, здоровье, антибиотик, советы
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх