Що робити, якщо продуло шию?

26.06.2017 19:42
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Що робити, якщо продуло шию?

Які мають бути перші дії - читайте у "Країні Здоров'я

Зазвичай після тривалого сидіння за комп'ютером починає хворіти плече і шия з боку робочої руки. Це відбувається тому, що при роботі з мишкою і клавіатурою кисті відчувають постійне навантаження і в результаті больові відчуття передаються до плеча і шиї через фасцію.

Джилл Міллер (Jill Miller) пропонує простий масаж, який повинен послабити неприємні відчуття. Вам знадобиться тенісний м'ячик або будь-який інший невеликий масажний м'яч, 5 хвилин вільного часу і м'який стілець або пуф.

Кладете м'яч на поверхню, зверху накриваєте долонею і починаєте з натиском прокатувати його від підстави долоні по подушечці великого пальця туди-сюди. Потім переходите до кругових рухів, як ніби-то ви вичавлюєте апельсин на соковижималці для цитрусових. Через хвилину міняєте руку.

Спробуйте заради інтересу після масажу встати прямо, витягнути руки вгору долонями назад і як би натиснути на невидиму стіну. Швидше за все, ту руку, що ви масажували, вам буде легше відвести назад. Це означатиме, що масаж допоміг і напруга в плечі і шиї пішла геть.

Цей спосіб спрацює, якщо біль виникає через стомленість, а не через проблеми з хребтом. Тому, якщо після масажу ви як і раніше відчуваєте напругу в шиї і плечах, бажано проконсультуватися з лікарем.



Теги: Донбасс, здоровье, простуда, шея
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх