У Сєвєродонецьку посол потрапила на "Війну і мир"

29.05.2016 18:15
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
У Сєвєродонецьку посол потрапила на "Війну і мир"

У Сєвєродонецьку, який зараз є головним містом підконтрольної Україні частини Луганщини, пройшов концерт академічного оркестру Луганської обласної філармонії під диригуванням австрійського композитора Курта Шміда. Його відвідала Надзвичайний і Повноважений посол Австрійської республіки в Україні Герміне Поппеллер.

Знаменитий австрійський диригент порадував публіку своїми незабутніми творами. Родзинкою концерту стало виконання оркестром авторської композиції "Війна і мир", яка виконувалась вперше і відразу зірвала овації залу Сєвєродонецького обласного музичного училища ім. Сергія Прокоф’єва.
"Мені дуже сподобалося надзвичайне виконання оркестром відомих світових та авторських композицій під диригуванням Курта. Я думаю, у цього оркестру велике майбутнє", – зазначила Герміне Поппелер.
"Хотілося би подякувати Австрійській республіці за ту допомогу, яку вона надає нашій країні у такий не простий для нас час. Хотілося звернутися також до нашого старого друга Курта і подякувати за новий твір, який ми сьогодні почули. Він дуже чітко передає те, що зараз відбувається у нас в області", – сказав заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко.
"Я дякую вам за те, що наші діти у минулому році з районів, які знаходяться на лінії розмежування, змогли відпочити у вашій країні. У цьому році така пропозиції знову поступила. Дякую вам за вашу допомогу" – відзначила заступник голови Луганської облдержадміністрації Ольга Лішик.



Теги: Донбасс, концерт, Северодонецк, Луганская область, культура, посол
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх