Окупований Донбас: російський військовослужбовець напився та задавив місцеву мешканку

10.10.2016 11:01
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Окупований Донбас: російський військовослужбовець напився та задавив місцеву мешканку

Головне управління розвідки Міністерства оборони України, яке раніше повідомило про чергові втрати ЗС РФ на Донбасі, розповіло також, що морально-психологічний стан військовослужбовців російських окупаційних військ залишається на низькому рівні.

Ось, що пишуть представники ГУР:

"Продовжуються випадки вживання алкоголю та управління транспортними засобами в стані сп’яніння через впевненість у свої безкарності.
9 жовтня ц.р. у н.п.Кадіївка (колишній Стаханов) капітан ЗС РФ зі складу гаубичного самохідного артилерійського дивізіону 7 окремої мотострілецької бригади (Брянка) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ здійснив наїзд на службовому автомобілі на місцеву мешканку, внаслідок чого вона загинула. Прибулий наряд дорожньої поліції т.зв. “МВС ДНР” встановив, що офіцер перебуває в стані сильного алкогольного сп’яніння.
Під час складання протоколу військовослужбовець виявив супротив, та заявив, що має “імунітет”, тому що належить до збройних сил РФ, зокрема, прибув з 70 окремої мотострілецької бригади (Уссурійськ) 5 армії (Уссурійськ) Східного воєнного округу (Хабаровськ) ЗС РФ, що і було задокументовано поліцейськими.
З метою недопущення витоку чуттєвої інформації, російський військовослужбовець був затриманий та доставлений до поліцейської дільниці.
“Міністерство безпеки ДНР” вживає заходи з недопущення витоку інформації у т.ч щодо обмеження кола осіб, які можуть ознайомитись із зазначеним протоколом.



Теги: Донбасс, Луганская область, ЛНР, оккупанты, Стаханов (Кадиевка)
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх