Жахливі знахідки в зоні АТО (ВІДЕО)

19.11.2016 14:59
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Жахливі знахідки в зоні АТО (ВІДЕО)

Сьогодні, 19 листопада, лисичанські оперативники виявили схованку з боєприпасами за місцем мешкання чоловіка, який наразі є бойовиком бандформування "Призрак".

В ході комплексного оперативно - профілактичного відпрацювання області у ході санкціонованого обшуку на подвір’ї за місцем мешкання літньої жінки (м. Лисичанськ, вул. Круглова) оперативники Лисичанського відділу поліції виявили та вилучили схованку з арсеналом боєприпасів. Вилучено 510 штук патронів калібру 5,45 мм, РПГ-26, РПГ- 22, РПГ-18, два снаряда до РПГ, 5 гранат Ф-1, 2 гранати РГД-6 та запали до них.
Співробітники Лисичанського відділу поліції встановили, що все це належить чоловіку, який з донькою господарки проживав у цьому будинку до червня 2014 року, а потім вступив до бандформування "Призрак" де і по теперішній час приймає участь у військових діях незаконного збройного формування так званого "ЛНР".
Вилучене направлено на експертизу. Данні факти внесені до ЄРДР та кваліфіковані за ст. 263 КК України "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами" та 260 КК України "Створення не передбачених законом збройних формувань або участь у їх діяльності, повідомляє Лисичанський відділ поліції.



Теги: , Лисичанск, полиция, Луганская область, боевик, схрон
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх