"У нас есть четкий план". Глава Донетчины поздравил с Новым годом

31.12.2015 16:50
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
"У нас есть четкий план". Глава Донетчины поздравил с Новым годом

Губернатор Донецкой области Павел Жебривский сегодня, 31 декабря, на своей страничке в "Фейсбуке" опубликовал размышления об уходящем 2015-м, поделился планами на 2016-й и поздравил всех с наступающими праздниками.

Публикуем текст Павла Ивановича на языке оригинала:

"На поріг ступають Різдвяно-новорічні свята. Ці дні хочеться проводити в колі родини і друзів, збиратися разом, незалежно від політичних поглядів і місця проживання. 
Так повелось, що наприкінці року люди замислюються над тим, що реалізовано за цей період і чому не вдалося зробити більше. Мені приємно думати, що у 2015-му зусиллями облдержадміністрації, районних та міських рад Донецька область упевнено обрала свій шлях розвитку. Ми рішуче крокуємо до децентралізації, працюємо над впровадженням електронного адміністрування, залучаємо міжнародних партнерів до відновлення регіону, вкладаємо гроші у медицину, освіту, підтримуємо малий та середній бізнес.
На наступний рік ми запланували мільярдні інвестиції на удосконалення інфраструктури, ремонт та будівництво доріг і мостів. Ми працюємо у багатьох напрямках, бо маємо велике бажання створити тут європейські громади, стати прикладом для всієї України. У нас є чіткий план розвитку області на 2016 рік і перспективне бачення Донбасу на десятиліття вперед. Звичайно, залишаються багато проблем, які потребують вирішення. Нам потрібен мир, а лад у власних домівках ми наведемо самі.
Друзі, дозвольте мені привітати вас із наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим. Нехай у ці дні у ваших оселях буде тихо та затишно. Я щиро зичу, щоб у Ваших родинах панували добробут та злагода, міцне здоров’я та любов стали запорукою щастя, а наші діти жили під тихим небом".



Теги: Донбасс, новый год, губернатор, Жебривский

Вверх