Оккупанты Донбасса готовят для Авдеевки "холодомор"

06.01.2016 17:20
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Оккупанты Донбасса готовят для Авдеевки "холодомор"

Сегодня, 6 января, пресс-центр штаба АТО сообщил кошмарные новости.

Приводим текст на языке оригинала:

"Прес-центр штабу АТО повідомляє, що від співробітників Краматорського лінійно-виробничого управління магістральних газопроводів Управління магістральних газопроводів "Харківгазтранс" надійшла інформація те, що представники газової компанії "Донецькгаз", яке знаходиться на тимчасово окупованій території Донбасу, спільно з бойовиками проросійських НЗФ так званої "ДНР" 31 грудня 2015 року намагались перекрити газову систему, що постачає блакитне паливо до міста Авдіївка. З невідомих причин злочинні плани терористів в життя втілені не були. Однак, за нашою інформацією, загарбники збираються залишити мешканців міста без газу одразу після новорічних та різдвяних свят.
Зупинка подачі газу до Авдіївки може не лише нанести чимало шкоди місцевому населенню, але й позбавить основного енергоресурсу Авдіївський коксохімічний завод, що в подальшому може стати причиною закриття цього потужного промислового виробництва.
Ватажки самопроголошених "республік" не лише системно знищують інфраструктуру регіону та не йдуть на зустріч українській владі щодо її відновлення, але й намагаються саботувати роботу існуючих стратегічних об’єктів енерго- та життєзабезпечення мирних мешканців й промисловості.
Виконуючи злочинні вказівки своїх господарів з Москви, лідери організованих злочинних угрупувань "ДНР" та "ЛНР" вже давно поставили на карту власних амбіцій добробут та безпеку простих українців, які й без того змушені щоденно ховатись від ворожих куль та снарядів бойовиків вздовж усієї лінії розмежування.
За щоденними заявами кремлівських маріонеток, які цинічно вдають з себе турботливих урядовців, стоїть ніщо інше, як прагнення миттєво збагатитись на розбраті українців та відіграти свою другорядну роль у п’єсі, яку режисують влада та спецслужби Російської Федерації".



Теги: Донбасс, Авдеевка, газ, оккупация, боевики
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх