Штаб АТО выложил фото обстрелянного сегодня в районе Марьинки автомобиля ОБСЕ

16.01.2016 13:42
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Штаб АТО выложил фото обстрелянного сегодня в районе Марьинки автомобиля ОБСЕ

Сегодня, 16 января, оккупанты Донбасса расстреляли машину представителей ОБСЕ у Марьинки.

Вот как описывает ЧП штаб АТО, делясь также фотографией пострадавшего авто:

"Бойовики зі снайперської зброї обстріляли машину представників ОБСЄ у Мар’янці

Сьогодні, 16 січня, снайпер незаконних збройних формувань з непідконтрольної українському уряду територій окремих районів Донецької області, обстріляв автомобіль патруля місії ОБСЄ. Представники СММ не постраждали, їхньому життю уже нічого не загрожує, однак автомобіль пошкоджено.
У Мар’янці, де уже більше аніж півроку немає газу, сьогодні ведуться відновлювальні роботи, щодо ремонту пошкодженого газопроводу. Представники місії СММ ОБСЄ були у складі патруля, до якого також входили офіцери української сторони СЦКК, сапери ДСНС та військовослужбовці цивільно-військового співробітництва. Головне завдання спільного патруля було забезпечити безпеку цивільного персоналу, який виконував ремонтні роботи.
Спостерігачами української сторони СЦКК неодноразово відмічалося, що обстріли з боку бойовиків НЗФ здійснюються для того, щоби затягнути процес відновлення інфраструктури на території, яка знаходиться під контролем українській владі, у тому числі й місті Мар’янка та залякати як спостерігачів СММ ОБСЄ, так і ремонтників.
Українська сторона СЦКК наголошує на тому, що у нашому складі була створена група контролю і координації відновлювальних робіт, яка займається суто питаннями відновлення інфраструктури Донбасу, але недопустимо щоби люди працювали під обстрілами. В черговий раз змушені констатувати, що російська сторона СЦКК на теперішній час не може забезпечити повне припинення вогню бойовиків навіть під час проведення відновлювальних робіт електромереж, водогонів, газопроводів на визначених в Мінську пріоритетних ділянках".



Теги: , Марьинка, снайпер, ОБСЕ,
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх