Губернатор Донетчины побывал в самом пекле - в авдеевской промзоне и Песках

02.04.2016 15:01
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Губернатор Донетчины побывал в самом пекле - в авдеевской промзоне и Песках

Губернатор Донецкой области Павел Жебривский рассказал о том, как сегодня проведал защитников Украины, которые держат одну из самых горячих точек зоны АТО - авдеевскую промзону ("промка"), которая позволяет контролировать ясиноватскую развязку, перерезаав прямое сообщение между оккупированными Донецком и Горловкой. Заглянул Жебривский и в Пески, где тоже постоянно жарко.

Вот как описывает глава ОГА свой визит:

"Промзона Авдіївки – зараз це одна з найбільш гарячих ліній обстрілу з боку проросійських бойовиків. Територія нагадує декорації для постапокаліптичного фільму. Сьогодні побував у наших хлопців, які тримають передову. Спальні мішки, каремати, побутові речі стануть у нагоді. Обговорили і більш вагомі питання військового характеру. Найближчим часом результати розмови озвучу Президенту під час особистої зустрічі. А хлопцям – моя повага і побажання витримки.

За кілька кілометрів від Донецька лежать зруйновані Піски. Колись в елітному селищі мешкали майже 2,5 тисячі людей. Залишилось 13. Спільно з представниками військово-цивільного співробітництва сьогодні підвезли гуманітарну допомогу. Вразила старенька жінка, яка щиро дякувала армійцям за всіляку допомогу, а потім попросила привезти корму для котів і собак, яких прихистила у себе. Відчуття турботи про ближніх навіть під час війни...
На лінії розмежування у людей прохання схожі, в першу чергу допомогти з будівельними матеріалами. Цю частину бере на себе обласна влада. Будемо також вивчати можливість відновлення електропостачання в Первомайську".



Теги: Донбасс, Авдеевка, губернатор, АТО, обстрелы, Жебривский
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх