Пекло у зоні АТО: вже 32 обстріли

13.04.2016 18:03
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Пекло у зоні АТО: вже 32 обстріли

Впродовж сьогоднішнього дня інтенсивність застосування зброї бойовиками проросійських бандформувань проти українських воїнів була високою.

Як повідомляє прес-центру штабу АТО, станом на 18:00 годину 13 квітня 2016 року в зоні проведення АТО зафіксовано 32 випадки порушень режиму тиші. В напрямку Авдіївки бойовики здійснили 15 обстрілів наших позицій з мінометів та озброєння меншого калібру. Під розривами мін калібру 120мм та 82мм опинилися і захисники Майорська та Водяного, а поблизу Зайцевого ворог одночасно з мінометами здійснив вогневий наліт з артилерії калібру 152мм.
З гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї було нанесено вогонь по підрозділах українських військ у Пісках, а у Мар’їнці знову було виявлено ворожих снайперів. Намагаючись виснажити українських бійців бандити стріляли по українським бійцям як прицільно, так і хаотично.
За вказаний період Збройні Сили України три рази відкривали вогонь у відповідь на напрямках безпосереднього наближення противника до передової лінії оборони.



Теги: Донбасс, , АТО, обстрелы
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх