В "ДНР" окончательно съехали с катушек

13.04.2016 10:52
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
В "ДНР" окончательно съехали с катушек

Журналист, нардеп, уполномоченная президента Украины по мирному урегулированию конфликта на востоке страны, представитель Украины в гуманитарной подгруппе на минских переговорах по урегулированию ситуации на Донбассе Ирина Геращенко поделилась шокирующими данными, подтверждающими, что в "ДНР" окончательно съехали с катушек. Захват представителя мониторинговой миссии ООН - это уже переходит все границы!

Вот, что сообщает Геращенко:

"Отже, ще 8 квітня бойовики ОРДО в окупованому Донецьку захопили в полон співробітника моніторинговоі місіі ООН, громадянина Украіни. Всі ці дні міжнародні гуманітарні місіі, СБУ, МЗС, мінська гуманітарна група докладали максимум зусиль, працювали в дипломатичній і політичній площині, задіювали всі можливі непублічні зусилля задля звільнення украінця, який має особливий міжнародний імунітет. На жаль, на сьогодні він залишається в тюрмі . І до нього не допускають представників міжнародних місій - ані МКЧХ, ані ООН, ані ОБСЄ. Я поінформувала про цей кричущий випадок координаторів від ОБСЄ і в мінській ТКГ, і в гуманітарній підгрупі. Ми закликаємо ОРДО негайно звільнити заручника! Ми закликаємо всі міжнародні організаціі і інститути звернути ОСОБЛИВУ увагу на ситуацію з заручниками, що іх утримують бойовики, і вимагати від контрольованих РФ бойовиків негайного звільнення заручників.
Я хочу особисто і особливо подякувати представникам ЗМІ, які з надзвичайним розумінням і делікатністю поставилися до цієі проблематики. Дякую, і прошу і надалі так само делікатності в цім питанні, аби не зашкодити його звільненню. І звільненню інших заручників, бо попри все робота і переговори тривають.
P. S. Цей кричущий випадок- яскраве свідчення, що насправді відбувається з захопленням і утриманням заручників, як важко йдуть переговори з ОРДЛО і як обмежені можливості Украіни, якщо світ не стане поряд з нами з вимогою - звільнити всіх! Вважаю, тема заручників на Донбасі повинна отримати особливе звучання в ООН , ПАРЄ, ОБСЄ, всіх міжнародних організаціях".



Теги: Донецк, Донбасс, оккупация, , ДНР
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх