Пекло у зоні АТО: вівторок, 33 обстріли

25.05.2016 06:51
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Пекло у зоні АТО: вівторок, 33 обстріли

Як повідомляє сьогодні, 25 травня, вранці, прес-центру штабу, ситуація на Донбасі залишається складною. Бойовики не припиняють порушувати будь-які домовленості про деескалацію конфлікту. Минулої доби бандформування 33 рази застосовували зброю проти українських підрозділів. Як і зазвичай, більша частина таких епізодів припадає на темну пору доби.

"Противник продовжує інтенсивно обстрілювати наших воїнів у авдіївській "промзоні". Вночі бандити декілька разів відкривали там вогонь з гранатометів, зенітних установок та 82-мм мінометів. Вогонь зі стрілецької зброї там практично не вщухає.
На горлівсько-світлодарській дузі знову під ворожими обстрілами зі стрілецької зброї та гранатометів опинились наші опорні пункти в районі Зайцевого та Луганського.
Опорні пукти сил АТО неподалік Сокольників, що на Луганщині, двічі були обстріляні з протитанкових керованих комплексів. На тому ж напрямку окупанти вели вогонь з гранатометів по захисниках Станиці Луганської.
Неспокійно було і на Маріупольському напрямку. Там загарбники з гранатометів обстрілювали наші позиції поблизу Широкиного, Гранітного та Гнутового. Окрім того, ввечері бойовики спробували прорвати нашу оборону неподалік Новотроїцького. При підтримці бойових машин піхоти, снайперів, вогню з гранатометів противник перейшов до штурмових дій. Українські воїни відкрили вогонь на ураження та знищили ворожу БМП, після чого нападники відступили.
Минулої доби зафіксовано прольоти 9 ворожих розвідувальних БПЛА.
Після опівночі незаконні збройні формування вже 4 рази застосовували зброю. Зокрема, зі стрілецької зброї та гранатометів били в районі Широкиного, Авдіївки та Зайцевого", - повідомляє прес-центр штабу АТО.



Теги: Донбасс, война, АТО, обстрелы, минометы
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх