"Прорвало" на правду: "Ми інструмент розграбування Донбасу - високопосадовець "ДНР"

27.05.2016 19:41
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
"Прорвало" на правду: "Ми інструмент розграбування Донбасу - високопосадовець "ДНР"

"Немає ніякого розвитку… Ніякого державного будівництва так само немає. Це все брехня", — так заявив про терористичну "ДНР" через два роки після її самопроголошення один із "високопосадовців" цього утворення на окупованому Донбасі Євген Тинянський, пише "7 Днів - Україна".

"Прорвало" на правду начальника підрозділу розвідки так званого "міністерства оборони ДНР" і "депутата" так званого парламенту бойовиків — "Народної ради ДНР" і "парламенту" неіснуючої "Новоросії" після його участі в телепрограмі російського телеканалу НТВ.

Тинянський обурився, що в студії без кінця говорили про "успіхи" в "ДНР", а йому, коли він хотів щось заперечувати, слова не давали. Відтак бойовик вирішив у соцмережі сказати, що думає про "ДНР" і російське пропагандистське телебаченнян, яке вихваляє "владу", що керує окупованимою частиною українського Донбасу.

"Я обурений тим, що канал перетворився в безапеляційний рупор БРЕХНІ! Я обурений тим, що всяким персонажам, тим, хто не має до нас відношення, ряженим і нечистоплотним дають можливість говорити те, чого немає насправді, прикрашати реальний стан речей, зводити неосвіченого нав’язаного нам Захарченка в ранг ідола, на якого всі мало не моляться", — обурюється методами пропаганди російського телеканалу бойовики "ДНР".

А далі уродженець Красного Лимана на Донеччині терорист Тинянський написав усе, що думає про крах, до якого окуповану частину Донеччини довів "ряжений люмпен з ринку, торговець курятиною" Олександр Захарченко:

"Реальне положення справ в ДНР в рази гірше, ніж про це мовлять телеканали. Те положення, в якому ми зараз, не дає ніяких передумов до розвитку. Ні до розвитку державності, ні до розвитку економіки. Ми живемо в огризку 30% від географічної території Донецької області колишньої України, по суті зрадивши іншу частину Донбасу. Обірвані економічні, логістичні, сировинні зв’язку. Виробництва немає. Заводи і фабрики намагаються за дикі хабарі вивезти засоби виробництва. Всі дані у мене є і незабаром я їх озвучу. Люди втрачають роботу. Тисячі людей. Великі підприємства змушені платити податки в Україну, щоб зберегти робочі місця і зарплати. Наприклад, всі ці два роки Донецька залізниця отримувала зарплату з України. Наші ж керівники різали метал, вагони, віддавали рухомий склад, возили вугілля. А як Україна обрубала зарплатний проект, наступив ступор. У підсумку за квітень люди отримали зарплату приблизно 400 рублів. Балаболи говорять про економічне зростання?

Зростання, говорите? Складні економічні умови, зниження обсягів виробництва, падіння доходів…. Подумайте тепер, скільки отримають залізничники, які будуть працювати один день на місяць? На Донецькій залізниці зайнято два десятка тисяч людей!!!!!!! І це тільки ЖД. Про інших сферах пізніше. Це зростання? Цей чоловік, Саша Захарченко, ряжений люмпен з ринку, торговець курятиною, який довів регіон до краху, це про нього Коротченко говорить як про людину, якого підтримає весь Південний Схід? МАЯЧНЯ!!!!!!!!!!!!!

Ніякого державного будівництва так само немає. Це все брехня. Друзі, таких документів, які свідчать про повний крах, у мене кілька десятків. Всього ж документів, що свідчать про злодійство, бандитизм, рейдерство, віджими, вбивства — СОТНІ!

І, як я бачу, пора починати їх розголошувати… Якщо вже засоби масової інформації взялися співати хвалебні гімни нашому спільному горю і нашим ряженим негідникам і не давати м’яко говорити про проблеми, з метою підштовхнути до їх виправлення.

Немає ніякого розвитку. Ми депресивний регіон з загнаним і приниженим населенням. Ми інструмент розпилу і злодійства російських дотацій, Ми інструмент розграбування нашого колись процвітаючого Донбасу", — дослівно написав так званий депутат "парламенту Новоросії" Євген Тинянський.


Фото: rusvesna.su/

Теги: экономика, Донбасс, инструмент, разведение, ДНР, боевики
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх