В Мар'їнці та Красногорівці співробітники поліції опечатали всі покинуті будинки та квартири

27.05.2016 21:28
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
В Мар'їнці та Красногорівці співробітники поліції опечатали всі покинуті будинки та квартири

Про те, як поліцейські Донецької області, допомагають підтримувати життя мешканцям Красногорівки та Мар'їнки, написав у facebook начальник Донецького главку поліції Вячеслав Аброськин.

"Мар'їнка та Красногорівка. На лінії вогню ці міста та їх мешканці перебувають вже два роки. Люди продовжують жити там. І залишаються не тому, що такі відважні, а тому, що нікуди їм йти. Тут їх дім. Зруйнований та понівечений ворожими кулями та снарядами, але власний та рідній.

Доросле населення не має постійної роботи, перебиваються тимчасовими заробітками. Їдуть працювати в інші міста, а потім повертаються додому.

Зараз в Мар'їнці мешкають 5 тисяч чоловік. Малеча ходить до дитсадка. 56 малюків щодня під обстрілами. Ще 370 дітей навчаються в двох школах. В місті понівечені 49 із 51 багатоповерхівки. Більшість руйнувань припала на самий початок бойових дій у 2014 році. І досі стоять вони із вікнами-фанерами та дирами від снарядів.

Вчора був там. В містах, що не здаються та тримаються за життя руками та працею своїх мешканців.

Поліцейські обійшли всі будинки в цих населених пунктах. Знають особисто і мають контакти всіх мешканців. Це зробили задля надання у разі потреби оперативної допомоги та виявлення ворожих ДРГ. "Чужих" в прифронтових населених пунктах місцеві відразу помічають та повідомляють про таких своїм правоохоронцям, тим, хто і під обстрілами, і коли тиша, завжди поруч.

Також співробітники поліції опечатали всі покинуті будинки та квартири. Залишили на печатках контакти чергової частини на випадок повернення господарів. Своїми силами та при підтримці місцевих мешканців боремося з мародерами та упорядковуємо життя в цих умовах.

Особливу увагу приділяємо дітям. Сімей на обліку поліції в Мар'їнці - 16, проблемні - 3 родини. Знаємо та контактуємо з кожною задля захисту прав дітей. Щоб не було пізно і там, де є потреба в профілактиці, проводимо роботу. Тримаю це на своєму контролі.

Поліцейські та зведений загін спецпідрозділу "Харків" несуть службу цілодобово на території цих міст. І працюють, і відпочивають в одному місці.

Як кажуть, нема нічого постійного, ніж тимчасове. Так і у нас, поліцейських Донеччини, прифронтові умови несення служби. Ця тимчасовість триває вже два роки. А хотілось би вже почати звикати до мирного життя. Все буде добре. Вірю".


Фото: https://www.facebook.com

Теги: Донбасс, Марьинка, Красногоровка, Полиция Донбасса, Вячеслав Аброськин
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх