Последние новости раздела

Гарна новина з Краматорська

29.05.2016 19:35
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Гарна новина з Краматорська

Напередодні Міжнародного дня захисту дітей 25-й ОМПБ "Київська Русь", заступник голови облдержадміністрації Владислав Лаврик та волонтери з Вишгородської громади міста Києва знову відвідали центр соціально-психологічної реабілітації дітей Краматорської міської ради.

Вишгородська громада спільно з учнями Старопетрівської школи та вихованцями дитячого садочку "Пролісок" підготувала дітям, позбавленим батьківського піклування подарунки, серед яких багато солодощів, іграшок, книжок, одягу та вишиванок.
"Я від чистого серця кажу велике дякую і батальйону "Київська Русь", і громаді Вишгорода. Завдяки вашій увазі дітки отримують те тепло та позитивні, світлі емоції, яких їм так не вистачає. Звісно велику подяку передаємо учням Старопетрівської школи та їх батькам, вихованцям дитячого садочку "Пролісок" за такі чудові подарунки", - наголосив Владислав Лаврик.
Візити представників батальйону до центру соціально-психологічної реабілітації дітей вже давно перетворились на теплі зустрічі – діти з радістю приймали подарунки та спілкувались з бійцями та волонтерами.



Теги: , Краматорск, , помощь, подарки
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх