Жах у Великоновосілківському районі

29.05.2016 08:57
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Жах у Великоновосілківському районі

У селі Піддубне місцевий житель вночі проник в будинок 42-річної односельчанки і накинувся з кулаками. Незважаючи на те, що бідна жінка благала припинити, чоловік продовжував зухвало бити і гвалтувати її.
Правоохоронці встановили, що вчора близько 22.00 години потерпіла перебувала одна вдома. Малознайомий їй чоловік в стані сильного алкогольного сп'яніння через незачинені двері проник в будинок. Почувши шум, жінка вийшла в коридор, після чого відчула удар в потилицю. Нападник схопив її за волосся і став наносити удари в область голови та обличчя. Коли потерпіла впала на підлогу, злочинець зґвалтував її. І навіть після цього він не заспокоївся, а знову став бити і душити знесилену жінку. Жертва намагалася взяти телефон і попросити допомоги, проте зловмисник відібрав його та ще більше розлютився. Після чоловік усвідомивши, що накоїв, втік у невідомому напрямку. А тим часом окровавлена жінка прийшла за допомогою до сусідки, яка повідомила в поліцію і швидку.
Співробітники Великоновосілківського відділення поліції негайно прибули на місце події. Поліцейські всю ніч розшукували зухвалого злочинця. Завдяки комплексу оперативно-розшукових заходів "негідник" був затриманий в покинутій будівлі на околиці села.
Ним виявився 30-річний місцевий житель, який пояснив, що не усвідомлював своїх дій і зараз глибоко шкодує, однак час назад не повернути.
Потерпіла знаходиться у Великоновосілківської ЦРЛ з діагнозом численні забої та гематоми голови, обличчя, шиї і двох верхніх кінцівок тіла.
Наразі чоловіка затримано за ст.208 Кримінально процесуального кодексу України, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.
Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 152 "Зґвалтування", ст.15, ч.1 ст.115 "Замах на вбивство" і ст. 162 ч.1 "Порушення недоторканності житла" Кримінального кодексу України.



Теги: Донбасс, полиция, насильник, Великоновоселковский район
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх