36 обстрілів в зоні АТО: де найгорячіше

08.06.2016 06:58
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
36 обстрілів в зоні АТО: де найгорячіше

Ситуація у районі проведення АТО залишається неспокійною. Впродовж минулої доби бойовики 36 разів використовували зброю проти українських захисників. На Луганщині було відносно спокійно, зафіксовано неприцільні обстріли в районі Степного. А от Донеччина — палає.

Як повідомляє прес-центра штабу АТО, 7 червня на Донецькому напрямку проросійські бандформування 17 разів обстрілювали наші позиції. Поблизу Авдіївки та шахти Бутівка противник використовував стрілецьку зброю, великокаліберні кулемети, гранатомети різних систем, міномети калібру 82 мм, а також заборонені Мінськими домовленостями 120 мм міномети. 

Двічі по позиціях поруч Майорська та Зайцевого ворог відкривав вогонь з мінометів калібрів 82 та 120 мм, а поблизу Луганського з великокаліберних кулеметів та гранатометів різних систем.

На Маріупольському напрямку бойовики здійснили 18 обстрілів позицій ЗС Ураїни. Тричі під ворожим вогнем опинились опорні пункти українських підрозділів біля Новотроїцького та Водяного, де по них найманці гатили з великокаліберних кулеметів та 82 мм мінометів. Поруч Лебединського, а згодом і Новотроїцького ворог використав і важкі 120 мм міномети.

По наших укріпленнях неподалік Павлополя, Широкиного та Гнутового російські бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів, а в районі Мар’їнки - з БМП.



Теги: Донбасс, АТО, боевики, обстрелы, минометы
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх