Захарченко заявив, що в "ДНР" не буде "Придністров'я", бо бойовики контролюють понад 200 км російсько-українського кордону

17.06.2016 21:17
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Захарченко заявив, що в "ДНР" не буде "Придністров'я", бо бойовики контролюють понад 200 км російсько-українського кордону

Бойовики на Донбасі контролюють понад 200 км російсько-українського кордону. Про це заявив "голова" так званої "Донецької народної республіки"  Олександр Захарченко, повідомляє divanna-sotnya.com.

Так, відповідаючи на питання журналіста зі Швейцарії про майбутнє непідконтрольних українському уряду територій, які, за припущенням журналіста, в подальшому будуть розвиватися як квазідержави за сценарієм Придністров'я, Захарченко заявив, що Придністров'я має недостатній економічний потенціал.

"Чим Придністров'я відрізняється від Донецької народної республіки, так само як і від Луганської? Воно замкнуте у просторі, немає виходу до Росії. А ми до Росії маємо двісті з гаком кілометрів прямого кордону, який на жаль, також і ваші колеги зі Швейцарії намагаються осідлати, щоб повернути його під юрисдикцію України", — заявив Захарченко.

Крім того, Захарченко впевнений, що майбутнє непідконтрольних територій "буде разом із російським народом".


Фото: dan-news.info/

Теги: Россия, Донбасс, граница, ДНР, Захарченко
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх