Війна на Донбасі: шокуючі данні україньскої розвідки

18.06.2016 12:06
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Війна на Донбасі: шокуючі данні україньскої розвідки

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомило про обстановку в районі проведення АТО станом на 18 червня. Нажаль, нічого приємного.

Ось, що розповіли експерти ГУР:

"Противник здійснює посилення та поповнення боєкомплекту передових підрозділів, удосконалює фортифікаційне обладнання позицій на напрямках:
Сєверодонецький. У напрямку н.п.Первомайськ переміщено гаубичну артилерійську батарею 4 окремої мотострілецької бригади (Алчевськ) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ;
Слов’янський. Перекинуто до н.п.Горлівка: гаубичну артилерійську батарею 4 окремої мотострілецької бригади, два танкові взводи та мотострілецький взвод 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ. З н.п.Моспине до н.п.Макіївка (район Лісний) прибуло три 152-мм самохідні гармати “Гиацинт-С”;
Волноваський. Переміщено: з н.п.Макіївка до н.п.Оленівка – вогневий взвод 122-мм гаубиць Д-30 гаубичного артилерійського дивізіону 5 окремої мотострілецької бригади (Макіївка) 1 АК;
Маріупольський. Переміщено підрозділи 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК:
з н.п.Тельманове до н.п.Красноармійське – мотострілецький взвод, три вантажні автомобілі з особовим складом, два паливозаправники; з н.п.Новоазовськ у напрямку н.п.Широкине – танковий взвод, два вантажні автомобілі з боєприпасами. 18 червня ц.р. у 9 ошмсп мп заплановано ротацію командного складу на передових позиціях.
Зафіксовано постачання для потреб 2 АК ЗС РФ паливно-мастильних матеріалів з території РФ. До н.п.Ровеньки (база зберігання ПММ 2 АК) доставлено сім цистерн з паливно-мастильними матеріалами (350 тонн).
Українською стороною надана інформація представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність танків, артилерійських систем, САУ та 122-мм РСЗВ “Град” у районах н.п.Макіївка, Первомайськ, Донецьк та Юр’ївка".



Теги: Донбасс, война, , АТО, , оккупанты
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх