Зорян Шкиряк: "Російських диверсантів було до 40 чоловік. Діяли досить професійно і підійшли на відстань кидку гранати"

18.06.2016 14:55
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Зорян Шкиряк: "Російських диверсантів було до 40 чоловік. Діяли досить професійно і підійшли на відстань кидку гранати"

Радник міністра МВД Зорян Шкиряк, який на цьому тиждні відвідував зону проведення АТО, розповів про одне с боєзіткнень на маріупольскому напрямці.


Ось, що пишет Зорян на своїй сторінці у "Фейсбуці":

"17.06.2016. Павловіль. Передові позиціі ЗСУ на лініі зіткнення. 16-го червня з 22.00 вечора і до 4.00 17-го червня тут відбулося важке боєзіткнення украінських військових з ворожою ДРГ. Терористи розпочали атаку з масованого обстрілу позицій сил АТО з 82-х та 120-х мінометів, після чого відбулася спроба прориву. Гатили з АГСів, РПГ та стрілецькоі зброі. Метою була спроба вибити украінських бійців і зайняти наші стратегічні позиціі під Павлопелем.
Російських диверсантів було до 40 чоловік. Діяли досить професійно і підійшли на відстань кидку гранати. Втім, наші воіни дали достойну, жорстку відсіч і відбили атаку російських військових. Провокація провалилася. Серед наших бійців втрат нема. За попередніми даними ворог втратив 5-7 терористів вбитими і до 10-ти пораненими. 
Наразі, ситуація залишається напруженою. Працюють російські снайпери, відбуваються обстріли з боку терористичних банд з мінометів та важкоі артилерії. 
Втім, сили АТО міцно утримують всі своі позиціі на маріупольському напрямку. Ворог тут не пройде. Підрозділи ЗСУ, Нацгварідіі, Нацполіціі, ДПСУ та СБУ діють на фронті чітко і скоординовано. 
Настрої у бійців незмінні. Украінські Воіни готові йти вперед і звільняти нашу землю від російської терористично-окупаційної орди. І це обов'язково станеться".



Теги: Донбасс, война, оккупация, Зорян Шкиряк, АТО, Мариупольское направление, Павлополь, диверсанты
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх