Гарні новини від головного поліцейського Донеччини

19.06.2016 18:24
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Гарні новини від головного поліцейського Донеччини

Голова Нацполіції Донеччини В’ячеслав Аброськін поділився радістю.


Ось, що повідомив генерал на своїй сторінці у "Фейсбуці":

"21 червня поповнять лави донецької поліції цьогорічні випускники Національної академії Міністерства внутрішніх справ України. 99 лейтенантів їдуть служити додому, на Донеччину. Дві декади вони стажуються в обласному главку під наставництвом досвідчених офіцерів. Далі – їдуть по місцях несення служби, в тому числі, за власним бажанням, і в прифронтові населені пункти Авдіївку та Мар’їнку.
Декілька днів назад відбувся їх урочистий випуск. Отримали настанови від міністра внутрішніх справ України Arsen Avakov та голови Національної поліції України Khatia Dekanoidze . "Служити та захищати рідну землю, працювати так, щоб люди поважали".
Ще місяць тому, на моїй зустрічі з ними, їх погляди були трохи розгублені. Дехто мав сумніви щодо доцільності служби в зоні АТО. Після спілкування та відповідей на численні питання вже на випускному побачив в них впевненість в своєму виборі – служити на Донеччині. Ми готові до їх приїзду, радий такому поповненню. І нова патрульна поліція в трьох містах, і молоді лейтенанти – це істотне посилення наявного складу поліції Донеччині. Більше зусиль буде спрямовано на розкриття тяжких та особливо тяжких злочинів, вилучення незаконної зброї та профілактичну роботу щодо недопущення правопорушень.
Подяка ректору НАМВСУ генерал-майору Володимиру Васильовичу Чєрнею та всьому професорсько-викладацькому складу академії за підготовку спеціалістів".



Теги: Донбасс, полиция, МВД, Аброськин

Вверх