Війна на Донбасі: найсвіжіщі повідомлення

19.06.2016 18:27
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Війна на Донбасі: найсвіжіщі повідомлення

Сьогодні, 19 червня, станом на 18.00 в зоні проведенняя АТО зафіксовано 16 обстрілів, з них 9 на Донецькому, 5 на Луганському та 2 на Маріупольському напрямках.

Як повідомляє прес-центру штабу АТО, ще вночі російські окупаційні війська активізувались та вели вогонь по позиціях ЗСУ. Протягом дня активність ворога дещо знизилась.
На Луганському напрямку російські окупанти з гранатометів різних систем вели вогонь по позиціях неподалік Попасної, а поруч Новозванівки та Новоолександрівки окрім того ще й з мінометів.
На Донецькому напрямку укріплення наших військ поруч Зайцевого ворог тривалий час обстрілював зі стрілецької зброї, кулеметів та гранатометів різних систем, а згодом долучив ще й міномети калібру 82 та 120 мм. 
По позиціях неподалік Майорська та Луганського супротивник намагався поцілити з автоматичних гранатометів. Двічі до обстрілів опорного пункту на шахті Путилівська (Бутівка) ворог окрім гранатометів залучив ще і міномети калібру 82 мм.
На Маріупольському напрямку під вогнем з автоматичних гранатометів опинились позиції неподалік Мар’їнки. Там також активізувались ворожі снайпери.



Теги: Донбасс, война, АТО, обстрелы, оккупанты
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх