Той, хто у Добропіллі до смерті забив людину табуретом, сяде до кінця життя

22.06.2016 11:02
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Той, хто у Добропіллі до смерті забив людину табуретом, сяде до кінця життя

Добропільським міськрайонним судом Донецької області повністю підтримано обґрунтовану позицію державного обвинувачення та засуджено до довічного позбавлення волі чоловіка, який вдруге умисно вбив людину.
У ході судових слухань встановлено, що у січні 2016 року в одному з будинків міста Добропілля виникла сварка – власник оселі звинуватив гостя у крадіжці мобільного телефону.
У відповідь 33-річний гість, раніше судимий за умисне вбивство, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, наніс чоловікові близько 20 ударів табуретом по голові та інших життєво-важливих органах. Від отриманих травм 54-річний господар помер на місці, а його кривдник втік, прихопивши з собою чуже майно на загальну суму понад півтори тисячі гривень.
Державним обвинуваченням, яке підтримувала Костянтинівська місцева прокуратура, провину чоловіка у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених чч.1,2 ст.185 (крадіжка), п.13 ч.2 ст.115 (умисне вбивство, вчинене особою, яка раніше вчинила умисне вбивство) КК України, доведено повністю. Правопорушнику призначене покарання у вигляді довічного позбавлення волі, повідомляє прес-служба Краматорської місцевої прокуратури.



Теги: Донбасс, Доброполье, убийство, приговор
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх