Окупований Донбас: вони готуються

01.07.2016 17:02
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Окупований Донбас: вони готуються

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє, що у з’єднаннях та частинах 1 і 2 армійських корпусів ("ДНР" та "ЛНР" відповідно) тривають заходи бойової підготовки у рамках літнього періоду навчання.

"У період 27-29 червня ц.р. в органах управління корпусів проведено командно-штабні тренування з організації роботи командирів та штабів, - пише ГУР. - В рамках етапу злагодження взводів та рот проводяться тактичні навчання та заняття з вогневої підготовки мотострілецьких і танкових підрозділів на полігонах “Торез” та “Маркине” 1 армійського корпусу, а також на полігонах “Успенський”, “Перевальський”, “Новопавлівський” 2 армійського корпусу".
Також розвідники повідомляють, що у зв’язку з гострою нестачею командирів ланки “взвод-рота” командування російських окупаційних військ посилену увагу приділяє підготовці офіцерських кадрів для 1 та 2 армійських корпусів з числа місцевих мешканців. З цією метою до т.зв. “Донецького вищого загальновійськового командного училища” “ДНР” прибула група викладачів з вищих військових навчальних закладів міністерства оборони Росії.
На теперішній час розглядається питання організації на базі “училища” прискорених курсів (шість-дев’ять місяців) з підготовки молодших офіцерів з числа сержантського складу.
Підтвердженням того, що саме Російська Федерація здійснює оснащення диверсантів, які діють на сході України, є захоплення 27 травня ц.р. спорядження та амуніції російського виробництва однієї з диверсійних груп, що діяла в районі н.п. Новогнатівка Волноваського району.
Наша розвідка підкреслює, що зазначене оснащення виробляється в Росії та перебуває виключно на озброєнні збройних сил Російської Федерації.

Також ГУР повідомило, що за останній тиждень червня виявлено 39 танків, понад 50 артистем та "Гради" окупантів, що Росія продовжує постачання озброєння та військової техніки на територію України, у т.ч. безпосередньо до лінії зіткнення. А ще розвідка розповіла про збільшення обстрілів, про втрати окупантів, про загрозу з неба, а також - де у зоні АТО загострення.



Теги: Россия, Донбасс, война, оккупация, ДНР, ЛНР, АТО
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх