Прикордонники в зоні АТО: обстріли та контрабанда

01.07.2016 14:52
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Прикордонники в зоні АТО: обстріли та контрабанда

Державна прикордонна служба України повідомила, що минулої доби незаконні збройні формування з населеного пункту Первомайськ, що на неконтрольованій території Луганьської області, обстріляли позиції контрольного посту "Золоте", де несуть службу військовослужбовці Держприкордонслужби та ЗСУ.

Обстріли здійснено із стрілецької зброї та гранатометів. Постраждалих немає. Прикордонники у відповідь вогонь не відкривали. Безпілотних літальних апаратів виявлено не було, повідомляє ДПСУ.

На контрольному пункті в’їзду-виїзду "Новотроїцьке" прикордонники вчора спільно з представниками фіскальної служби виявили велику суму коштів та банківські картки. Мешканець м. Харциськ мав намір перемістити кошти на непідконтрольну територію під переднім сидінням транспортного засобу марки "Мерседес". В ніші під сидінням легковика та серед речей прикордонники виявили 300 тисяч гривень та 127 банківських карток. Наразі вилучені кошти, автомобіль та громадянина передано іншим правоохоронним органам. Встановлюються джерела походження коштів та їхнє призначення.

Також прикордонники спільно з представниками фіскальної служби зупинили на контрольному пункті в’їзду-виїзду "Новотроїцьке" громадянку України, яка намагалась перемістити на неконтрольовану територію понад 370 одиниць косметичних виробів. Вантаж вартістю майже 25 тисяч гривень передали представникам зведеної мобільної групи.

Ще дві автівки з вантажем автозапчастин та набоями до пневматичної зброї (3600 пакунків) прикордонники спільно з представниками фіскальної служби зупинили на контрольних пунктах "Мар’їнка" та "Зайцеве". Транспортні засоби та вантажі передали представникам зведеної мобільної групи для прийняття правового рішення.



Теги: Донбасс, контрабанда, пограничники, АТО, обстрелы
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх