В зоні АТО перебили 30 військовослужбовців російських окупаційних військ, поранили - 37

01.07.2016 16:32
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
В зоні АТО перебили 30 військовослужбовців російських окупаційних військ, поранили - 37

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє, що протягом тижня зафіксувало загибель 30 та поранення 37 військовослужбовців російських окупаційних військ.
Значні втрати серед особового складу 1 та 2 армійських корпусів негативно впливають на його морально-психологічний стан, що призводить до дезертирства. За минулий тиждень кількість осіб, що залишили підрозділи окупаційних формувань становить 22 особи, переважна більшість яких є громадяни Російської Федерації, у т.ч. кадрові російські офіцери.
У зв’язку з цим, російське керівництво розпочало реалізацію комплексу заходів щодо недопущення можливості безконтрольного переміщення військовослужбовців 1 та 2 армійського корпусів з тимчасово окупованих територій до Росії. Одним з основних елементів цих заходів є створення єдиної електронної бази військовослужбовців російських-окупаційних військ на сході України.
За даними ГУР, близько 60% бойових втрат противника становить особовий склад диверсійно-розвідувальних груп, підготовку та оснащення яких продовжує здійснювати Російська Федерація. Зокрема, 26 червня ц.р. російськими кадровими офіцерами завершено курси підготовки 80 снайперів для диверсійних підрозділів 1 армійського корпусу, що тривали з початку червня ц.р. у районі н.п. Благодатне.
Підготовлений росіянами особовий склад планується направити на поповнення некомплекту особового складу диверсійно-розвідувальних груп, що виник в результаті бойових втрат. Серед знищених диверсантів 29 червня ц.р. у районі т.зв. “Світлодарського виступу” громадянин Російської Федерації Галкін Олександр Петрович (1981 р.н.).

Також ГУР повідомило, що за останній тиждень червня виявлено 39 танків, понад 50 артистем та "Гради" окупантів, що Росія продовжує постачання озброєння та військової техніки на територію України, у т.ч. безпосередньо до лінії зіткнення. А ще розвідка розповіла про збільшення обстрілів.



Теги: Россия, Донбасс, АТО, оккупация, потери
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх