В Дружківці з’явились антишахрайскі білборди

09.07.2016 19:49
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
В Дружківці з’явились антишахрайскі білборди

Правоохоронці Дружківського відділення поліції встановили у центрі міста по вулиці Соборній, 2 білборди з інформацією про те, як вберегтись від шахрайства. Співробітники поліції таким чином закликають громадян бути більш пильними і не піддаватись на різного роду хитрощі правопорушників.

На сьогодні, правоохоронці проводять велику профілактичну роботу серед населення із протидії шахрайству. Громадян систематично застерігають від необачний дій із аферистами, через засоби масової інформації та листівки, які допомагають поширювати співробітникам поліції члени молодіжної організації "Ліги майбутніх поліцейських". Діти розповсюджують яскраві листівк- "застереження" повсюди, розклеюючи їх на зупинках громадського транспорту, на дошках оголошень, біля банкоматів, під’їздах, магазинах, та інших місцях, приділяючи при цьому особливу увагу літнім людям. Вони приводять пенсіонерам наочні приклади, та роз’яснюють як від цього вберегтись. Але, незважаючи на постійні застереження, довірливі громадяни продовжують потрапляти на "гачок" до аферистів.

Шахрайство - дуже поширений злочин, який вкрай важко розкрити, адже громадяни самі віддають свої заощадження незнайомим людям, а злочинці це використовують. В основному, це "гастролери", тому їх вкрай важко затримати.

Щоб привернути пильнішу увагу мешканців Дружківки до даної проблеми, правоохоронці встановили у центрі міста по вулиці Соборній, 2 білборди з інформацією, як вберегтись від цього злочину. Один із білбордів розташовано прямо на зупинці громадського транспорту, а інший відображається на великому телевізійному екрані посеред площі.


"Співробітники поліції вкотре закликають громадян бути більш пильними, та завжди перевіряти сумнівну інформацію, а у разі потреби набирати спецлінію "102". Єдиний спосіб убезпечити себе від шахраїв - це проявляти пильність і обережність. Як тільки Ви зрозуміли, що спілкуєтеся з шахраєм - негайно повідомляйте про це в правоохоронні органи", - пише Дружківське відділення поліції Краматорського ВП ГУНП в Донецькій області.



Теги: Донбасс, , полиция, мошенники
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх