ТОП-5 питать від Донецької області - Мінській групі

14.07.2016 18:44
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
ТОП-5 питать від Донецької області - Мінській групі

Сьогодні, 14 липня, голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський  під час зустрічі з Послом і Головою гуманітарної підгрупи ОБСЄ Тоні Фрішем озвучив 5 пріоритетних питань, які обласна влада виносить на розгляд Мінської групи.

"Це лінія електропередач Донбаська-1 в районі Вуглегірської ТЕЦ. Це відстійники на Фенольному заводі в районі Новогродського поблизу Торецька. Це фекальні відстійники в районі Новолуганська Бахмутського району. Більше року ми ніяк не можемо відновити газопостачання районі Мар’їнки та Красногорівки, оскільки трубу ми поклали, але запустити ГРС нам не дозволяють терористи. І ще один об’єкт - залізнична колія Оленівка-Комиш-Зоря. Ми повністю її відремонтували, але та сторона не дозволяє проводити роботи в "сірій зоні", щоб відновити вантажне сполучення", - повідомив очільник області.
За словами Павла Жебрівського, всі перелічені об’єкти напряму стосуються життєзабезпечення людей на контрольованій території, тому є знаковими не тільки для обласної влади, але й для окупантів.
"Російська сторона свідомо не дає дозвіл на проведення відновлювальних робіт, діючи за принципом: чим у них гірше, тим нам краще", - наголосив голова Донецької ОДА.



Теги: Донбасс, война, Минск, переговоры, АТО, Жебривский
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх