В зоні АТО сьогодні - втрати на деяких ділянках фронту

14.07.2016 19:07
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Осколки снарядів, які прилетіли в Мар’їнку.
Осколки снарядів, які прилетіли в Мар’їнку.

Представники проекту "Повернись живим" розповіли, що сьогодні, 14 липня, коїлось на донбаському фронті.

Ось, що повідомлє ПЖ:

"В Мар’їнці була чи не найгарячіша ніч, протягом якої по позиціям наших бійців та по самому місту лупила артилерія ворога. Били 120 мм мінометами, 122 мм та 152 мм артилерійськими установками. Нашим довелося відповідати на обстріли. Троє солдат отримали поранення в результаті бою. В одного одне осколкове легке поранення. Двоє інших вже в строю, їхні поранення виявилися незначними.
Красногорівці теж влетіло від російських бойовиків. По нашим армійцям били зі 122 мм самохідних артустановок та 120 мм мінометів. Тут обійшлося без втрат.
Гарячою була ніч і в Авдіївці. Тут загинув один наш військовий. З вечора тут почали інтенсивно працювати ворожі міномети – 82 мм і 120 мм. Наші військові нарахували близько 90 мін. На промзоні військовим ЗСУ довелося відповісти на обстріли противника. Бій тривав кілька годин. Противник у цій частині фронту має втрати. Через це вони трохи відтіснилися зі своїх позицій. Ближче підходити не ризикують.
На Світлодарській дузі в районі Луганського вчора один наш військовий отримав важке поранення. Кілька осколків влучило в бійця з АГСу. Зараз він знаходиться у госпіталі. В цьому районі протягом ночі працювала ворожа артилерія. Зі 152 мм САУ били до приблизно до 4 ранку.
В Троїцькому так само позиції ЗСУ накривала артилерія – 122 мм і 152 мм САУ. Тут без втрат.
Снаряди від 82 мм і 120 мм мінометів летіли і на позиції ЗСУ в Опитному та Пісках. Крім того, наших армійців тут ворог обстрілював з гранатометів та стрілецької зброї.
В районі Маріуполя ситуація гарячіша, ніж була раніше. Військові це пов’язують з "мінськими переговорами", які зараз відбуваються. Вночі тут ворог працює з АГСів, СПГ, ДШК. Також по нашим позиціям летять міни різного калібру. Втрат на цій ділянці фронту немає.
Відносно спокійно вже кілька ночей в Зайцевому. Цієї ночі наші позиції обстрілювали з автоматів, ДШК, підствольних гранатометів. З БМП та СПГ вночі обстріляли наших військових в районі Майорска та Жованки.
На Луганщині минула ніч також була неспокійною. Тут один наш військовий отримав поранення. По нашим позиціям, окрім гранатометів та стрілецької зброї, російські бойовики били з зенітних установок та 82 мм мінометів".

Проект "Повернись живим"
Приват: 5457 0822 3299 9685 Дейнега Віталій
Всі реквізити і контакти тут: https://goo.gl/6ydgIk



Теги: Донбасс, война, АТО, потери, обстрелы
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх