Що ліквідували у Волноваському районі

16.07.2016 21:20
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Що ліквідували у Волноваському районі

41-річна мешканка селища Донське організував у власній квартирі "нарколабораторію" з виготовлення дезоморфина "електрошира".

Поліцейські провели санкціонований обшук за місцем проживання жінки. Заборонені речовини, інгредієнти, посуд і медичні шприци вилучено. Відкрито кримінальне провадження за утримання наркопритону.

На момент прибуття правоохоронців у квартирі перебувала господарка та два вівідвідувача, які незадовго до цього продегустували наркотик.

В ході обшуку вилучено посуд, пластикову пляшку з бензином,колби з рідиною рожевого кольору, понад 10 медичних шприців, частина яких була заповнена речовиною бурого кольору, тарілки із залишками темної рідини, електропіч розжарювання.

Господарка наркопритону раніше до кримінальної відповідальності не притягувався, вживає дезоморфин недовгий час. Наркозалежні товариші самостійно виготовляли "зілля", а за місцем проживання затриманої всі разом його вживали.

На даний час проводиться досудове розслідування в рамках кримінального провадження, відкритого за ч.1 ст.317 "Надання приміщення для вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів" Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 5 років позбавлення волі. Вилучене направлено на експертизу, за результатами якої даний факт отримає остаточну правову оцінку, повідомляє Волноваський відділ поліції ГУНП в Донецькій області.



Теги: Донбасс, наркотики, полиция, Волновахский район
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх