Жадібні донбаські терористи покарані своїм командуванням

17.07.2016 10:30
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Жадібні донбаські терористи покарані своїм командуванням

З огляду на втрату мотивації, незадовільне грошове забезпечення та харчування, а також систематичні побори з боку командного складу залишається на низькому рівні морально-психологічний стан в частинах та з’єднаннях донбаських терористів - 1 АК (Донецьк) та 2 АК (Луганськ) ЗС РФ.

Про це сьогодні, 17 липня, повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"Військовослужбовці 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ, які перебувають на передових позиціях виказали відкрите невдоволення регулярними поборами з боку командування бригади та відмовились віддавати “на представницькі заходи” по 3 тисячі російських рублів щомісяця, - пише ГУР. - В свою чергу, командування бригади залишило “бунтівний” підрозділ без гарячого харчування та погрожує продовжити термін перебування на передовій".

А 15 липня ц.р. військовослужбовці 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ відмовились в черговий раз збирати кошти на лікування важкопоранених співслужбовців, бо вважають, що належне лікування поранених – прямий обов’язок командування. "За відмову більшості особового складу бригади зібрати кошти на поховання колишнього командира, полковника ЗС РФ Олександра БУШУЄВА (знищений 3 липня ц.р. під Харцизьком), командування 2 АК на 2 місяці залишило “жадібних карбонаріїв” без надбавок за участь у бойових зіткнення", - пишуть представники ГУР, які раніше повідомили про нові втрати окупантів, розповілипро чергові факти постачання озброєння та військової техніки, а також паливно-мастильних матеріалів з території РФ, а також про небезпеку з неба та землі.



Теги: Донбасс, война, оккупация, ДНР, ЛНР, террористы
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх