Жебрівський та Найєм дадуть завтра брифиінг

17.07.2016 17:22
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт

Завтра, 18 липня, о 14:00, у приміщенні Краматорської міської ради (площа Миру, 2, аудиторія 306) відбудеться прес-брифінг голови Донецької обласної державної адміністрації Павла Жебрівського та народного депутата України, засновника громадської організації Global Office Мустафи Найєма на тему "Як відбувається організація ЦНАПів на Донеччині".

Спікери розкажуть про імплементацію Центру надання адміністративних послуг у Маріуполі та про підготовчі роботи ще в шести ключових містах, у безпосередній близькості від яких починається демілітаризована територія.

Проект, ініційований Донецькою ОДА, покликаний за допомогою мережі ЦНАПів створити в області зручні та доступні умови для отримання жителями Краматорська, Маріуполя, Слов’янська, Бахмута, Константинівки, Дружківки і Лимана необхідних документів і довідок за принципами "єдиного офісу" і "відкритого простору". На зміну традиційній "коридорно-кабінетній" моделі в Центрах з’являться електронні черги. Сучасні фронт-офіси надаватимуть 150 державних послуг: адміністративні, дозвільні, послуги Міністерства юстиції та МВС.

Окрім того, сучасні ЦНАПи сприятимуть зменшенню рівня корупції, оскільки внаслідок нововведень у споживачів мінімізується контакт із чиновниками, які можуть впливати на вирішення питання.



Теги: Донбасс, Краматорск, губернатор, услуги, Мустафа Найем, Жебривский
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх