Жебрівський нагадав про інтелектуальний потенціал

23.07.2016 18:25
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Жебрівський нагадав про інтелектуальний потенціал

Голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський під час зустрічей з керівниками міст і районів наголошував, що майбутні громади Донеччини не повинні формуватися за механістичним принципом. Наявність інтелектуального, кадрового потенціалу – одна з головних передумов їх успішного функціонування, так само як економічна спроможність і доступність до послуг.

22-23 липня очільник області провів наради з даного питання у Великоновосілківському, Костянтинівському, Добропільському, Олександрівському районах, а також у містах Вугледар і Дружківка.
"Громада – це в першу чергу люди. Хтось повинен уміти грамотно управляти, розумітися на питаннях життєзабезпечення. Сьогодні ми маємо ситуацію, коли сформована торік у Добропільському районі Шахівська (Октябрська) громада з населенням близько 3 тисяч людей відчуває кадровий голод. Тому нині розглядаємо варіант посилення ОТГ шляхом об’єднання з Андріївською сільською радою. І на майбутнє потрібно враховувати всі розрахунки: переваги, недоліки, спільність поглядів і зайнятості населення тощо", - наголосив Жебрівський.
Очільник області також порадив сільським, селищним, міським і районним головам з усіх спірних питань щодо децентралізації консультуватися зі спеціалістами профільного управління Донецької ОДА.
"Це єдиний державний орган в області, який сьогодні відповідає за результат об’єднання громад. Інші організації надають лише консультативні послуги", - наголосив Жебрівський.



Теги: Донбасс, , Жебривский
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх