Дружківські правоохоронці ведуть боротьбу із "стихією"

24.07.2016 14:54
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Дружківські правоохоронці ведуть боротьбу із "стихією"

Працівниками Дружківського відділення поліції систематично проводяться рейди по припиненню стихійної торгівлі на при ринкових територіях та на вулицях міста. Боротьба з даним видом діяльності здійснюється шляхом попередження, проведення профілактичних бесід та роз’яснення громадянам про неприпустимість реалізації продуктів харчування у невстановлених законодавством місцях.

Стихійна торгівля - явище, характерне для багатьох українських міст, і Дружківка не виняток. Для боротьби з цим негативним явищем правоохоронці проводять профілактичні відпрацювання вулиць, прилеглих до території місцевих ринків.

Один із таких заходів, сьогодні провели дільничні інспектори Дружківського відділення поліції на прилеглій території "Гаврилівського ринку". Метою якого є наведення порядку на вулицях міста та виявлення порушників, які торгують у невстановлених місцях. Згідно із статтею 160 "Торгівля з рук у невстановлених місцях" Кримінального кодексу України, правоохоронці попереджають городян про адміністративну відповідальність, яка передбачає покарання у вигляді різного розміру штрафу у тому числі з конфіскацією предметів продажу. Також розповідають дружківчанам про недопустимість вчинення подібних дій, та про наявність в місті спеціалізованих ринків, на яких вони можуть реалізовувати свою продукцію.

Боротьба зі стихійною роботою здійснюється правоохоронцями планомірно і буде проводитися до тих пір, поки в місті буде не наведений порядок. А продавці і покупці нарешті усвідомлять, що продавати і купувати продукти в несанкціонованих місцях небезпечно для здоров'я. Адже продукти продаються прямо з землі і не проходять санітарну експертизу, а це може привести до різних інфекційних захворювань, підкреслює Дружківське відділення поліції Краматорського ВП ГУНП в Донецькій області.



Теги: Донбасс, Дружковка, полиция, стихийная торговля
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх