Українські позиції стали на 3-4 км ближчими до Донецька

28.07.2016 07:11
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Українські позиції стали на 3-4 км ближчими до Донецька

Поблизу Новотроїцького прикордонний пост перенесли вглиб окупованої території, повідомляє ТСН. Українські позиції стали на 3-4 км ближчими до Донецька. У ворога відібрано дуже значний шмат землі. Однак позиції його тепер на відстані автоматного пострілу.

Прикордонники несуть постійне бойове чергування. "Постійно проводимо спостереження, але фактів нападів, слава Богу, не було", - каже заступник коменданта оператино-бойової комендатури прикордонної служби України Леонід Хрущ.

Обстріли на цій ділянці фронту трапляються ледь не щодоби. Міни лягають праворуч і ліворуч від дороги. Прикордонники постійно проводять розвідку, чи не підкрадаються диверсійні групи противника.

Тим часом на самому пункті пропуску ще до обіду з кожного боку збирається більше сотні авто. Люди з Донецька їдуть відпочивати на море чи у відпустку на велику Україну. Кількість прикордонників, які оформлюють документи, збільшили у півтора рази, але вони все одно не встигають. Пункт пропуску "Новотроїцьке" переповнений. "Його щодня перетинає сім-вісім тисяч осіб і півтори-дві тисячі транспортних засобів. 


Фото: www.mariupolnews.com.ua/

Теги: Донбасс, пограничники, перенос, территория, Новотроицкое, блокпост
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх