Прокуратура Донецької області спростовує інформацію щодо свого переїзду

03.08.2016 15:07
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт

Сьогодні, 3 серпня, на одному з Інтернет-сайтів з посиланням на джерела в прокуратурі Донецької області з’явилася інформація про переїзд частини обласної прокуратури із м. Маріуполя до м. Краматорська. Прес-служба прокуратури Донецької області запевняє, що вказана інформація не відповідає дійсності.

"Зараз ми вивчаємо питання про часткове перебування там деяких керівників: безпосередньо мене й двох заступників, - підкреслює прокурор Донецької області Євген Бондаренко. - Пов’язане таке рішення, передусім, з особливостями регіону. Через зовнішню агресію та проведення Антитерористичної операції Донецька область практично поділена навпіл. Підконтрольні українській владі північ і південь регіону. З майже 2 мільйонів населення дві третини мешканців проживають на півночі, ще понад 600 тисяч – на півдні Донеччини. Через проблеми із транспортним сполученням люди практично не мають можливості приїхати, наприклад, до Маріуполя, щоб подати скаргу до прокуратури, або прийти до прокурора області на прийом. Те саме у питанні безпосередньо місцевих прокуратур. 5 з 8 знаходяться на півночі області (у містах Краматорськ, Покровськ та прилеглих). Ми не плануємо ніякого переїзду, юридична адреса апарату прокуратури області є і буде у м.Маріуполі, але пів тижня я разом із заступниками вважаю за потрібне знаходитися на півночі Донеччини. Прийняте таке рішення, передусім, для захисту конституційних прав громадян".
Інформація щодо "прокурорського бунту" та, нібито, збору підписів під колективним листом до Президента України та Генерального прокурора України з проханням скасувати рішення про переїзд і втрутитися в конфлікт також не відповідає дійсності.
Довідково: з 265 працівників прокуратури Донецької області 104 вже більше двох років працюють на півночі Донецької області.



Теги: Донбасс, Краматорск, Мариуполь, прокуратура
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх