У Дружківці заарештували бойовика

03.08.2016 16:45
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
У Дружківці заарештували бойовика

Рішенням суду було заарештовано 33-річного мешканця Дружківці, який в період окупації міста бойовиками так званої ДНР був членом мобільної групи, яка патрулювала місто та вимагала гроші у підприємців.

Правоохоронці Дружківці, отримавши оперативно інформацію, затримали 33-річного місцевого мешканця, який нещодавно повернувся із Російської Федерації, та був причетний до незаконного збройного формування фейкової ДНР.

Як з’ясували правоохоронці, в травні 2014 року 33-річний дружківчанин вступив до лав ДНР, де увійшов у склад мобільної групи, яка займалась викраданням людей під погрозою зброї або фізичного насильства, також патрулювала місто та вимагала гроші у підприємців. Після того, як у 2014 році місто було звільнено, чоловік утік до Російської Федерації. Коли ж він повернувся до Дружківки, його оперативно затримали поліцейські. Від будь-яких пояснень чоловік відмовився.

Рішенням суду фігуранта заарештовано після повідомлення йому про підозру за ч.2 ст. 206 (Створення не передбачених законом збройних формувань або участь у їх діяльності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років, повідомляє Краматорській відділ поліції Донецької області.



Теги: Донбасс, полиция, арест, боевик, Дружкова
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх