"Саме на нашу долю випало найбільше випробувань", - Аброськин привітав правоохоронці Донеччини

04.08.2016 12:39
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
"Саме на нашу долю випало найбільше випробувань", - Аброськин привітав правоохоронці Донеччини

Вячеслав Аброськин написал в "Фейсбуке".

Сьогодні вперше в історії нашої незалежної держави ми відзначаємо День Національної поліції України. Рівно рік тому Президентом був підписаний Закон про її створення.

Правоохоронці Донеччини пройшли свій непростий шлях. Від практичного розвалу та дезорганізації до свого відродження і відновлення довіри мешканців регіону. Саме на нашу долю випало найбільше випробувань.

Багатьом довелося покинути рідну домівку та взяти в руки бойову зброю. Деяки з нас віддали найдорожче – своє життя. З початку терористичної агресії, виконуючи службовий обов’язок, загинуло 16 правоохоронців.

Незважаючи на надскладні умови, ми змогли створити дійсно нову поліцію задля безпеки жителів Донеччини. Поліцейські завжди готові прийти на допомогу. І на лінії розмежування під обстрілами бойовиків, і під час наймасштабніших громадськіх заходів.

Сьогодні поліція завдяки Міністерству внутрішніх справ, обласній військово-цивільній адміністрації та місцевій владі Донеччини оснащена усім необхідним для підтримання публічного порядку та протидії злочинності. Спокій громадян охороняють наряди з сучасними автомобілями, озброєнням та спеціальними засобами.

За останній рік чи не вперше за всю незалежність нашої країни, поліцейські стали одним із успішних прикладів для наслідування у молодді регіону. Юнаки та дівчата вступають до наших навчальних закладів для того, щоб встати поруч з нами та боротися зі злочинністю. Діти нами пишаються. Доросле населення бачить в нас запоруку правопорядку та безпеки на вулицях. І ми не маємо права це втратити.

В нас попереду ще багато роботи - поновлення закону на всій території Донеччині. Настане час і український прапор замайорить над звільненими від окупантів Донецьком, Горлівкою, Макіївкою, Дебальцевом.

Кожному правоохоронцю бажаю стійкості духу, поваги до служби та родинної злагоди.

Україна понад усе! Служу українському народу!

Слава Україні!



Теги: Донбасс, праздник, полиция, Аброськин
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх