У Росії не виключають вторгнення в Україну під виглядом "миротворців", - експерт

04.08.2016 21:23
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
У Росії не виключають вторгнення в Україну під виглядом "миротворців", - експерт

Про це  пише російський військовий експерт Павло Фельгенгауер, передає Depo.Донбас з посиланням на "Апостроф".

Зокрема, за його словами, про це свідчать заяви міністра оборони РФ Сергія Шойгу, який в кінці липня підтвердив посилення російської військової угрупування на кордоні з Україною.

"Про що це говорить? Це говорить про те, що існує загроза ескалації конфлікту на Донбасі, де і зараз на досить високому рівні йдуть бої. Але сьогодні вони носять, так би мовити, стаціонарний, нерухомий характер, але в найближчі кілька тижнів Росія може почати грандіозну "гуманітарну операцію з порятунку цивільних осіб", яких обстрілюють "українські фашисти" та "бандерівці", - вважає експерт.

Фельгенгауер вважає, що про це говорять ще кілька неприємних моментів.

"Наприклад, лист Віталія Чуркіна (постпред Росії при ООН, - Ред.) Голові Ради безпеки ООН Коро Бешо, яке було офіційно опубліковано в Нью-Йорку 22 липня, про те, що на Донбасі йдуть бої, про те, що" Україна готує грандіозне наступ "і" вбиває цивільних на Донбасі ". Публікація цього листа - це, як то кажуть, legal disclaimer, по нашому -" відмазка ":" якщо там ось щось почнеться, то ми вас попереджали, а ви нічого не зробили " , - пише військовий експерт.

Крім того, Фельгенгауер звертає увагу на ще одну нехорошу ознаку - це абсолютно несподівана, термінова зміна посла Михайла Зурабова.

"Традиційно влітку і в Москві, і в інших місцях проходить ротація дипломатичного персоналу, в тому числі послів. Але зараз це було абсолютно непідготовлене рішення. Його кандидатура навіть не пройшла через Держдуму, яка взагалі-то розпущена на вибори. Довелося терміново скликати засідання, причому навіть не того комітету, щоб його формально затвердити ", - пояснив він.


Фото: glavred.info

Теги: Россия, Донбасс, война, миротворцы
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх