Волонтер: "Мер править там вже майже 20 років. Він радо організовував референдум, здавши місто бойовикам"

17.08.2016 13:25
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Волонтер: "Мер править там вже майже 20 років. Він радо організовував референдум, здавши місто бойовикам"

Волонтер Родіон Шовкошитний прокоментував новину про те, що сьогодні, 17 серпня, мер Торецька (Дзержинська) Володимир Сліпцов отримав підозру від прокуратури щодо здійснення терористичної діяльності.

Ось, що пишет Шовкошитний:

"Щоденно, при першому вході на Фейсбук у мене в стрічці вискакує нагадування подій річної давнини. Сьогодні це було про мітинг у Торецьку. Його організував мер того міста Сліпцов. Мер править там вже майже 20 років. Він радо організовував референдум, здавши місто бойовикам. Рік назад, одразу після обстрілу терористами околиць Торецька, організувався мітинг проти ВСУ. Пішли заяви керівників, що обстріл вівся українськими військами.
Загалом на Сліпцова було безліч скарг від місцевого населення. Кілька разів я передавав зібране на нього відео, де він проводить антиукраїнські мітинги, в СБУ. Звертав увагу і адміна донеччини Жебрівського. Одного разу приїхала навіть група для відпрацювання по цій темі. Але тоді ніхто з місцевих не погодився виступити заявником.
Пройшов рік. Сьогодні Сліпцова закрили зранку. Він отримав підозру від прокуратури щодо здійснення терористичної діяльності. Закликаю прессу долучитися до процесу, аби справу не спустили на гальмах".



Теги: , , волонтер, сепаратизм, Торецк
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх