У Святогірську затримали людину з патронами на тілі

21.08.2016 09:38
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
У Святогірську затримали людину з патронами на тілі

Мешканець Алчевська Луганської області 1986 року народження був затриманий Слов'янськими поліцейськими на залізничному вокзалі Святогорська. У чоловіка при собі було 56 патронів різних калібрів, які він планував реалізувати. Тепер йому загрожує до 7 років позбавлення волі.


Оперативники Слов'янського відділу поліції отримали інформацію про те, що якийсь громадянин намагається реалізувати боєприпаси у Святогорську. За їхніми даними, зловмисник збирався приїхати на електричці з Краматорська і знайти покупця серед місцевих жителів.

Коли "об'єкт" ступив на перон Святогірського залізничного вокзалу, його вже чекали співробітники поліції. Правоохоронці спочатку вирішили, що інформація про патрони виявилася помилковою, оскільки в руках у чоловіка не було ніякого багажу, але незабаром зрозуміли в чому справа. При зовнішньому огляді поліцейські виявили у підозрюваного цілий "боєкомплект", який був закріплений на його тілі за допомогою скотча і туалетного паперу. У присутності понятих ними було вилучено 40 патронів калібру 5,45 мм та 16 - калібру 9 мм.

30-річний підозрюваний розповів, що знайшов патрони в кімнаті краматорського гуртожитку, де оселився біля півроку назад, і не придумав нічого кращого, як спробувати на них заробити.

Дане правопорушення отримало правову кваліфікацію за ч.1 ст. 263 КК України "Носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу", за яке передбачено від двох до п'яти років позбавлення волі, повідомляє Слов'янський відділ поліції Донецької області.



Теги: Донбасс, Святогорск, полиция, патроны
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх