Що відбувалося у Краматорську

24.08.2016 21:13
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Що відбувалося у Краматорську

В Краматорську сьогодні, 24 серпня, з нагоди 25 річниці незалежності України пройшла урочиста народна хода, яка завершилась на центральній площі міста.

Участь у народній ході взяв також і очільник області Павло Жебрівський. По завершенні ходи голова Донецької військово-цивільної адміністрації звернувся до присутніх із привітанням. "Тут зібрались люди, які знають, що майбутнє держави та її відбудова є у наших руках. Сьогодні вітаючи Донецьку область, підконтрольну українській владі, ми не забули і про тих наших співгромадян, які знаходяться на тимчасово окупованій території. 24 серпня донеччани отримали від нас спеціальне привітання з Днем Незалежності України. А ранок на набережній у Донецьку патріоти, які залишилися на тій території, розпочали з виконання гімну України, – повідомив Павло Жебрівський. -Я точно знаю,  що якщо сьогодні патріоти в Донецьку не бояться співати національний гімн і якщо на майдан в Краматорську прийшло так багато небайдужих людей, щоб відзначити це свято, то будь-який ворог буде переможений. А наша українська Донецька область буде найкращою і найзаможнішою, тому що ми цього варті!".

Впродовж дня на центральній площі Краматорська проходили флешмоби та квести. У палаці культури і творчості НКМЗ відбувались культурно-розважальні заходи, такі як "Місто майстрів", "Дитяча галявина", "Національна їжа" та виставка-ярмарок національно-культурних виробів.

На майдані Миру пройшов святковий концерт. Також краматорчани та гості міста мали можливість насолодитись ефектним файєр-шоу "Танець вогню" у виконанню гостей свята – Житомирської студії вогню "Дім сонця".



Теги: Донбасс, Краматорск, праздник, День Независимости
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх