Донбаський фронт: сьогодні бойовики знизили активність

25.08.2016 18:26
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Донбаський фронт: сьогодні бойовики знизили активність

З початку доби 25 серпня в районі проведення АТО ворог 21 раз обстріляв позиції наших військ. Це майже вдвоє меньше, чем на той же час 24 серпня.

"На Донецькому напрямку епіцентром напруги залишається район Авдіївки, тут окупанти окрім обстрілів з мінометів, різних систем гранатометів та кулеметів великого калібру, випустили понад сім десятків гаубічних снарядів калібру 122 мм. По населеному пункту Архангельське, що досить віддалений від лінії розмежування вглиб наших позицій, ворог з опівночі до світанку використав більш ніж вісім десятків снарядів 152 мм калібру. Поблизу Луганського зафіксовано активність ворожих бойових машин піхоти.
На Маріупольському напрямку із заборонених Мінськими угодами 120 мм мінометів противник бив по опорних пунктах Сил АТО в Павлополі та Новомихайлівці, 82 мм калібр застосував у Гнутовому. Традиційно неспокійно день пройшов у Мар’їнці та Широкиному, де ворог вів провокаційні обстріли з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. 
На Луганщині супротивник проявляв активність ще до світанку: у Новоолександрівці відкривав вогонь з автоматичних станкових гранатометів, а у Станиці Луганській задіяв БМП. Упродовж дня тут зберігалася тиша", - повідомляє прес-центр штабу АТО.



Теги: Донбасс, война, АТО, боевики, обстрелы
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх